MINŐSÉGPOLITIKAI NYILATKOZAT

 

Általános célkitűzésünk, hogy tevékenységünkkel hosszútávon sikerrel biztosítsuk megrendelőink megelégedettségét, melyet szolgáltatásaink igénybevételével fejeznek ki.

El kell érnünk, hogy a PROVERTIT Kft. legfontosabb fémjele a minőség legyen.

A Provertit Kft. tevékenysége során szaktudását, technológiai ismereteit és információit is értékesíti.

Minden tevékenységünkben és szolgáltatásunkban jusson kifejezésre a minőség, illetve a vállalkozás minden dolgozójának és alvállalkozójának a minőség iránti elkötelezettsége.

PROVERTIT Kft. minden tevékenységével törekszik megrendelőit az előírásoknak és az elvárásoknak megfelelően magas minőségi színvonalú szolgáltatásokkal folyamatosan kiszolgálni. Semmilyen körülmény nem téríthet el a jogszabályi és biztonságtechnikai követelmények maradéktalan betartásától.

Számunkra a minőség legfontosabb kritériuma az ügyfeleink elégedettsége.

Biztosítanunk kell, hogy megrendelőink teljes bizalmát élvezzük és az átvevő hatóságok is ismerjék el tevékenységünket.

A megrendelők igényeit és a jogszabályok előírásait ki kell elégítenünk a szolgáltatásaink szerződésben meghatározott minőségben történő szállításával.

Minden szolgáltatásunk, tevékenységünk legyen egyúttal ajánlás a jövőbeni üzletkötésekhez, régi vagy leendő új megrendelőinknek.

A minőségi célok elérését és a versenyképes, sikeres vállalkozásként való további működést biztosítják erőforrásaink és mindenek fölött a minőséghez való jó hozzáállásunk, elkötelezettségünk valamint nyitottságunk a szükség szerinti változtatások gyors végrehajtására.

Budapest, 2006. december


Garai Róbert 
ügyvezető